Over Spuntini

Bij Spuntini streven we naar het transformeren van de culinaire ervaring van onze klanten door een breed scala aan producten en uitmuntende service te leveren. Onze visie is gebaseerd op het geloof dat eten niet alleen voedzaam moet zijn, maar ook onbezorgdheid en geluk moet brengen. We willen de harten en smaakpapillen van mensen veroveren door hoogwaardige, innovatieve en smaakvolle producten te leveren. Met regionale aanwezigheid en flexibiliteit willen we de favoriete totaalgrossier worden, die horeca, catering en fast-service zaken inspireert en ondersteunt in hun streven naar (culinair) succes. Onze visie is gericht op het inspireren van een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van heerlijk eten en gedeelde geluksmomenten.

We deliver food happiness

Bij Spuntini is "We deliver food happiness" niet alleen een slogan, maar een belofte. We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van food en non-food-producten, maar ook aan het streven naar een complete positieve klantenervaring. Door continue innovatie in ons assortiment en uitmuntendheid in service willen we elke klant verrassen en ontzorgen. We willen de horecabeleving van iedere klant verrijken met ons uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 producten, verdeeld over 9 productgroepen. Als betrouwbare partner en one-stop-shop willen we niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar ze ook overtreffen.

"We deliver food happiness" vertaalt zich in ons engagement om iedere foodprofessional te ondersteunen bij het vinden van de ideale formule voor hun zaak, afgestemd op hun behoeften en wensen. We streven naar een nauwe samenwerking, waarbij we niet alleen producten leveren, maar ook inspiratie en extra beleving bieden om jouw klanten te verwennen. Onze missie is om een glimlach te bezorgen aan élke tafel.

Family first

Bij Spuntini draait alles om familie. Sinds de oprichting in 1987 is zaakvoerder Nico Van Bever vanuit zijn frituurachtergrond uitgegroeid tot een echte Waregemse ondernemer. Door de jaren lag de focus op uitbreiding, met de oprichting van Spuntini France en enkele overnames in België tot gevolg. Samen met Nico, Isolde en het toegewijde team is het bedrijf stap voor stap gegroeid tot wat het vandaag geworden is. In 2022 kwamen ook de kinderen, Lise en Sam in het bedrijf. Met een focus op digitalisering en innovatie kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. We staan klaar om nog meer food happiness te bezorgen!

One big happy family

Als familiebedrijf is het voor ons belangrijk dat al onze medewerkers zich goed voelen op het werk. We zijn ervan overtuigd dat gelukkige werknemers, die zich op hun gemak voelen op de werkvloer, ook beter presteren in hun taken. Daarom zetten we ons in om iedereen die bij ons binnenkomt hartelijk te verwelkomen. Een spetterend nieuwjaarsfeest, leuke afterwork, gezellige babbel, flauw mopje tussendoor, ... Bij Spuntini doen we er alles aan om een warme sfeer te creëren, want we weten dat een hecht en gelukkig team het geheime ingrediënt is voor het bezorgen van ongeëvenaarde service.

Happy medewerkers = happy klanten

Als onderneming neemt Spuntini haar verantwoordelijkheid voor mens en maatschappij. We geloven sterk in de kracht van gelukkige medewerkers voor tevreden klanten. Als bedrijf dragen we actief bij aan het welzijn en de ontwikkeling van ons team. Onze toewijding gaat verder dan alleen lekker eten; we luisteren oprecht naar onze klanten en passen onze service en aanbod aan op basis van hun behoeften en wensen. We bieden een service op maat en staan altijd klaar om onze klanten verder te helpen. Happy employees, happy customers – dat is ons recept voor een succesvolle samenwerking.

Voor elke happy foodprofessional

Bij Spuntini staan we klaar voor elke professionele horecazaak, denk hierbij aan eetcafés, koffiebars, hotels, restaurants, brasseries, feestzalen, lunchbars, ijssalons, pittazaken, festivals, catering, traiteurs, frituren, broodjeszaken, pizzeria's, detailhandel, bedrijfscatering en meer. Of je nu de trotse eigenaar bent van een bloeiend restaurant, een gezellig café runt of actief bent in een professionele grootkeuken, wij presenteren een gevarieerd assortiment producten dat voldoet aan al je culinaire behoeften. Ons doel is om je volledig te ontzorgen en overal food happiness te verspreiden.

Kies vandaag voor Spuntini

Word klant in 3 eenvoudige stappen

1
Maak jouw afspraak

Wil je graag klant worden bij Spuntini? Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je nog vragen? Laat jouw gegevens achter via ons contactformulier en wij helpen jou graag verder.

2
Plan jouw bezoek

We creëren graag een persoonlijke vertrouwensband op met onze klanten. Breng een bezoek aan onze demokeuken, waar al jouw smaakpapillen geprikkeld worden en waar we graag jou en jouw zaak leren kennen.

3
Ontvang jouw voorstel

Na het bezoek en de kennismaking bieden wij jou graag een correct en duidelijk prijs- en samenwerkingsvoorstel aan, op maat van jouw noden en wensen. Bouw jouw horecazaak verder uit dankzij onze expertise, tips en tricks.