Cocktail "Happy Love"

Cocktail "Happy Love"

Recept
15 februari 2024

Ontdek de Valentijnscocktail "Happy Love" voor een sprankelende liefdeservaring

Valentijn is de perfecte gelegenheid om de liefde te vieren en te delen. En wat is er nu beter dan een heerlijke cocktail om de romantiek te laten bruisen? Maak kennis met onze "Happy Love", een cocktail die liefde en happiness in elke slok belooft. Dit verleidelijke recept combineert de klassieke smaak van gin met de zoete tonen van vlierbloesemsiroop, wat resulteert in een onweerstaanbaar drankje dat je geliefde zeker zal charmeren.

De "Happy Love" cocktail is niet zomaar een drankje; het is een symfonie van smaken die perfect harmoniëren om een onvergetelijke ervaring te creëren. Dus, of je nu de liefde viert op Valentijnsdag of gewoon zin hebt in een moment van geluk, laat de "Happy Love"-cocktail je begeleiden naar een wereld van liefde en plezier. Santé op de liefde!

Ingrediënten:

  • 30 ml gin

  • 15 ml vlierbloesemsiroop

  • 10 ml limoensap

  • 15 ml suikersiroop

  • Een scheutje cava

  • Ijsblokjes

1. Gin - De elixir van liefde

Begin met het toevoegen van 30 ml gin Bombay Sapphire aan een cocktailshaker. Kies een gin met een complex karakter om de smaak van de "Happy Love" cocktail naar een hoger niveau te tillen.

2. Vlierbloesemsiroop - De zoete omhelzing

Voeg 15 ml vlierbloesemsiroop toe aan de mix. De subtiele bloemige tonen van de vlierbloesemsiroop zullen je cocktail een romantisch en verfijnd aroma geven.

3. Limoensap - De sprankelende frisheid

Giet 10 ml limoensap in de shaker om een vleugje frisheid toe te voegen. De citrusachtige ondertoon zal de cocktail een levendige twist geven.

4. Suikersiroop - Het zoete geheim

Voeg 15 ml suikersiroop toe voor een beetje zoetigheid. Dit ingrediënt zal de smaken in balans brengen en een zijdezachte textuur aan de Cocktail "Happy Love" geven.

5. Shaken met liefde

Voeg een handvol ijsblokjes toe aan de shaker en sluit deze goed af. Schud de ingrediënten krachtig door elkaar, alsof je de liefde zelf mixt. De koude rillingen van het ijs zullen de cocktail verfrissend maken.

6. Toppen met cava - De kers op de taart

Giet de gemixte ingrediënten in een mooi glas en vul het vervolgens voorzichtig aan met sprankelende Cava. Deze toevoeging geeft de "Happy Love" cocktail een feestelijk tintje en maakt het perfect voor een romantische toost.

7. Serveren met liefde

Garneer de cocktail eventueel met een schijfje limoen of een vlierbloesemtakje voor een extra vleugje elegantie. Presenteer de "Happy Love" cocktail aan je geliefde en geniet samen van deze heerlijke liefdesdrank.