Everzwijn goulash
Everzwijn goulash
Into the wild met dit recept van Everzwijn Goulash
Bereidingswijze:
Marineer het vlees (ongeveer 1 kg voor 4 personen) een nacht in 400 ml rode wijn met de ingrediënten (2 el olijfolie, 2 el mosterd, 1 kaneelstok en 4 kruidnagels) voor de marinade en giet het daarna af, waarbij je de marinade opvangt.
Stoof de fijngesneden sjalotten en look in boter, roer er de bloem door en blus met de wildfond.
Voeg de wortel, selder, tijm, laurier en perensiroop toe, kruid goed met peper en een snuifje zout en laat zachtjes sudderen.
Bak het vlees in porties rondom bruin in boter en voeg het daarna toe aan de stoofpot.
Deglaceer de pan met de opgevangen marinade, laat kort inkoken, zeef dit en giet het bij het vlees.
Voeg de kaneelstok toe en laat alles nog ongeveer veertig minuten stoven tot het vlees zacht is.
Proef, kruid eventueel bij en serveer met witloofsalade en knolselderpuree.
Smakelijk! 🐗
Meer inspiratie
A taste of the holidays
A taste of the holidays in december: Feestelijk genieten, jouw kerstmenu vol smaak en sfeer - dé inspiratiebron voor een warme en magische eindejaarsperiode. Ontdek onze feestelijke inspiratie!
Feestelijke inspiratie ✨
Laat je inspireren door onze feestelijke aperitiefhapjes: smaakvol, eenvoudig en perfect voor elk eindejaarsmoment. Zin om iets nieuws te proberen? Test onze suggesties deze maand met korting!
Smeersalades van Hamal
Hamal heeft de afgelopen maanden sterk geïnvesteerd. De top 10 smeersalades zijn verbeterd in smaak én kwaliteit. Ontdek de smaakwinnaars die jouw lunch nog lekkerder maken.