Everzwijn goulash
Everzwijn goulash
Into the wild met dit recept van Everzwijn Goulash
Bereidingswijze:
Marineer het vlees (ongeveer 1 kg voor 4 personen) een nacht in 400 ml rode wijn met de ingrediënten (2 el olijfolie, 2 el mosterd, 1 kaneelstok en 4 kruidnagels) voor de marinade en giet het daarna af, waarbij je de marinade opvangt.
Stoof de fijngesneden sjalotten en look in boter, roer er de bloem door en blus met de wildfond.
Voeg de wortel, selder, tijm, laurier en perensiroop toe, kruid goed met peper en een snuifje zout en laat zachtjes sudderen.
Bak het vlees in porties rondom bruin in boter en voeg het daarna toe aan de stoofpot.
Deglaceer de pan met de opgevangen marinade, laat kort inkoken, zeef dit en giet het bij het vlees.
Voeg de kaneelstok toe en laat alles nog ongeveer veertig minuten stoven tot het vlees zacht is.
Proef, kruid eventueel bij en serveer met witloofsalade en knolselderpuree.
Smakelijk! 🐗
Meer inspiratie
Wildburger
Ontdek onze wildburger met veenbessen, champignons en de ultieme winterse kaas: raclette! Geef er je eigen twist aan door jouw favoriete stukje wild toe te voegen.
Horeca Experience Days
Wist je dat het volledige menu van de Horeca Experience Days is samengesteld met producten uit ons assortiment? We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren om met onze menukaart zelf aan de slag te gaan.
Let's go wild 🦌
Heb je ons happy event "Let's Go Wild" gemist, maar heb je nood aan wilde inspiratie? Geen zorgen, lees onderstaande tips voor een dosis inspiratie en creativiteit!