Latin Street Bites

Latin Street Bites

Trend
31 januari 2024

Bij Spuntini draait alles om het creëren van culinaire ervaringen die een glimlach op je gezicht toveren. Dit jaar omarmen we de wereld van Latin & Asian Streetfood, speciaal voor onze deelname aan de Horecabeurs in Bredene.

Tijdens dit gastronomische evenement presenteren we met trots onze nieuwste creaties: Latin Street Bites. Deze heerlijke gerechtjes zijn een feest voor de zintuigen, met een mix van smaken en texturen die je meenemen op een culinaire reis. Onze focus ligt op het bieden van een authentieke smaakervaring, rechtstreeks van de straten van Latijns-Amerika en Azië naar jouw bord.

Hier zijn enkele van onze smaakvolle hoogtepunten die je kan verwachten:

Taco met Pulled Chicken

Proef de sappige en malse pulled chicken, perfect gekruid en verpakt in een zachte tortilla. Elke hap is een explosie van smaak die je meeneemt naar de levendige straten van Mexico.

Taco met Pulled Pork

Voor de liefhebbers van sappig varkensvlees hebben we deze overheerlijke tortilla. De combinatie van malse varkensvleesvezels en kruidige smaken zal je smaakpapillen betoveren.

Het gaat echter niet alleen om het proeven van deze verrukkelijke gerechten. Onze vertegenwoordigers en binnendienst staan klaar om je alle informatie te geven die je nodig hebt. Bij Spuntini geloven we in het delen van culinaire vreugde en daarom nodigen we je uit voor de Horecabeurs in Bredene. Kom ons bezoeken op stand 1011 in het Staf Versluys Meeting- en Eventcenter van 5 tot en met 8 februari 2024. Laat ons samen de wereld van Latin Street Bites ontdekken en de magie van food happiness ervaren.

We kijken ernaar uit je daar te zien!