Pasta Veggie Tartufata
Pasta Veggie Tartufata
Pasta Veggie Tartufata
Ingrediënten:
Bereiding:
Snipper de sjalotjes en een teentje knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de sjalotjes en de knoflook toe en laat ze zachtjes fruiten tot ze glazig en geurig zijn.
Voeg de champignon mix toe aan de pan. Bak ze enkele minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Breng op smaak met peper en zout naar eigen voorkeur.
Giet een scheut witte wijn in de pan om de smaken los te maken. Laat de alcohol verdampen terwijl je de ingrediënten goed doorroert.
Roer een schepje truffelpasta door de champignon mix. Voeg daarna een scheut room toe en meng goed door. Laat de saus rustig pruttelen, zodat de smaken zich verbinden.
Laat de saus op laag vuur indikken tot een romige consistentie. Roer regelmatig.
Voeg naar wens een handje gemalen Parmezaanse kaas toe voor extra romigheid. Roer goed door tot de kaas volledig is gesmolten.
Kook de pasta, meng deze door de saus en voeg eventueel wat pastawater toe voor een romige textuur. Serveer dect met extra Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk! 🍝
Meer inspiratie
Grill & Thrill
De zon straalt, de geur van gegrild lekkers vult de lucht... Dat kan maar één ding betekenen: het Grill & Thrill seizoen is begonnen bij Spuntini!
Spitburger Spuntini
Flaguette met beenhesp op de grill!
Grab & go bites
Mei is dé maand van buiten genieten - en daar horen heerlijke grab & go bites bij. Zet je assortiment in de kijker met frisse, vlotte snacks die perfect passen bij een terrasje in de zon of een picknick in het park.