Pasta Veggie Tartufata
Pasta Veggie Tartufata
Pasta Veggie Tartufata
Bereiding:
Snipper de sjalotjes en een teentje knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de sjalotjes en de knoflook toe en laat ze zachtjes fruiten tot ze glazig en geurig zijn.
Voeg de champignon mix toe aan de pan. Bak ze enkele minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Breng op smaak met peper en zout naar eigen voorkeur.
Giet een scheut witte wijn in de pan om de smaken los te maken. Laat de alcohol verdampen terwijl je de ingrediënten goed doorroert.
Roer een schepje truffelpasta door de champignon mix. Voeg daarna een scheut room toe en meng goed door. Laat de saus rustig pruttelen, zodat de smaken zich verbinden.
Laat de saus op laag vuur indikken tot een romige consistentie. Roer regelmatig.
Voeg naar wens een handje gemalen Parmezaanse kaas toe voor extra romigheid. Roer goed door tot de kaas volledig is gesmolten.
Kook de pasta, meng deze door de saus en voeg eventueel wat pastawater toe voor een romige textuur. Serveer dect met extra Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk! 🍝
Meer inspiratie
Feestelijke inspiratie ✨
Laat je inspireren door onze feestelijke aperitiefhapjes: smaakvol, eenvoudig en perfect voor elk eindejaarsmoment. Zin om iets nieuws te proberen? Test onze suggesties deze maand met korting!
Smeersalades van Hamal
Hamal heeft de afgelopen maanden sterk geïnvesteerd. De top 10 smeersalades zijn verbeterd in smaak én kwaliteit. Ontdek de smaakwinnaars die jouw lunch nog lekkerder maken.
Warme sauzen van Hamal
Maak jouw gerecht extra speciaal met de warme sauzen van Hamal! Van de klassieke bolognaisesaus en chili con carne tot tomaat mascarpone. De warme sauzen van Hamal zijn huisbereid en perfect portioneerbaar.