Chikmus bagel
Chikmus bagel
Ontdek onze Chikmus Bagel
Ingrediënten:
Bagel everything La Lorraine A00930
Kipfilet strips cooked/grill Biebuyck A13620
Honing squeezy Meli A12693
Houmous original Granoliva A04281
Halve avocado Best Price A14913
Parmesan schilfers Grana Padano A04183
Bereiding:
Bagel voorbereiden
Laat de bagel ontdooien en snijd deze horizontaal doormidden.
Krokante kip bakken
Verhit een pan en bak de kippenreepjes goudbruin en krokant. Voeg een theelepel honing toe en laat kort karamelliseren.
Bagel roosteren
Rooster de bagelhelften in een broodrooster of toaster tot ze licht knappering zijn.
Beleggen
Besmeer de onderste helft van de bagel met een laag hummus. Verdeel de krokante kippenreepjes erover. Leg de avocadoreepjes en parmezaanschilfers erop.
Afwerken en serveren
Voeg een handje rucola toe voor extra frisheid en plaats de bovenste helft van de bagel erop.
Tip: Perfect voor op jouw paasbrunch! 🐰
Meer inspiratie
La Dolce Burrata
Fris, romig & zomers: hét perfecte voorgerecht of foodsharing met Italiaanse flair voor op het terras.
Summer Spritz
Perfecte pairing: combineer onze frisse burrata met een zomerse cocktail voor het op het terras.
Café Affogato
Een snelle, zomerse klassiekere met een premium twist van Café Félice Supremo - ideaal voor op de dessertkaart of als extraatje bij de koffie.